contact @ agentiadebranding.ro
0727.705.963
Agentia de Branding > News > Social media > Facebook lansează testul caracteristicii „Neighbours”

Facebook lansează testul caracteristicii „Neighbours”

Grupurile de Facebook sunt un conector cheie pentru mulți oameni, și au devenit accesate mai mult în timpul COVID-19, cu peste 1,8 miliarde de utilizatori.

Potrivit unui sondaj recent pe Facebook, 38% dintre membrii grupurilor caută să se conecteze cu oamenii din zona lor locală prin intermediul acestora.

Asta, pentru Facebook, înseamnă oportunitate, iar săptămâna aceasta, rețeaua socială a lansat un test al unei noi opțiuni numite „Neighbours”, care are ca scop conectarea mai multor persoane din imediata lor vecinătate.

 

După cum puteți vedea în această captură de ecran,  utilizatorii din Calgary, Canada, văd acum această nouă notificare pentru a se conecta cu vecinii lor și a descoperi mai multe despre evenimentele locale din cadrul aplicației.

 

Va porni un proces de configurare pentru un profil Neighbours, care începe mai întâi cu confirmarea locației dvs. pentru a vă asigura că vă aflați în grupul local potrivit.

Acest lucru ar putea fi deosebit de util în timpul pandemiei.

De exemplu, Facebook a adăugat deja noi instrumente pentru a conecta utilizatorii cu persoane care caută ajutor prin intermediul centrului său de ajutor comunitar – COVID-19, pe care l-a lansat în luna mai.

În acest moment, Facebook rulează „Neighbours” doar într-un test limitat

Aşadar încă nu e disponibil în toate ţările. Dar, având în vedere cresterea semnificativa a celor de la „Nextdoor”, aplicaţia cu ajutorul căreia te conectezi cu persoanele din apropierea ta, şansele ca Facebook să integreze în mod oficial acest serviciu sunt destul de mari.

Vom afla mai multe dacă într-adevăr Facebook decide să continue o lansare oficială.

Lasă un răspuns