contact @ agentiadebranding.ro
0727.705.963
Agentia de Branding > News > Social media > Mesaje care dispar. Noua functie Whatsapp!

Mesaje care dispar. Noua functie Whatsapp!

WhatsApp și-a confirmat noua funcție de mesaje care dispar, care, odată activată, va face ca mesajele noi trimise în chat-uri individuale sau de grup să dispară după 7 zile.

Conform informațiilor furnizate pe pagina de asistență, activarea setărilor nu va afecta mesajele trimise sau primite anterior.

În timp ce utilizatorii pot activa și dezactiva funcţia de mesaje care dispar pentru chat-uri individuale, într-un grup, doar administratorii vor putea folosi această funcție.

Dacă un utilizator nu deschide Whatsapp în perioada de 7 zile, mesajul va dispărea, dar previzualizarea ar putea fi afișată în notificări până la deschiderea aplicației.

Noua funcție, nu va funcționa dacă mesajul care dispare este redirecționat și, în cazul în care utilizatorul creează o copie de rezervă, totuși, atunci când utilizatorul restabilește dintr-o copie de rezervă.

Conform setărilor pentru descărcarea media, dacă descărcarea automată este activată pe telefonul de primire, imaginile vor fi salvate automat pe dispozitiv.

Vestea mai puţin plăcută este ca nu există nicio opțiune de modificare a intervalului de timp după care mesajele vor fi șterse, aceasta fiind de 7 zile.

Poate în viitorul apropiat, Whatsapp va adăuga şi această opţiune.

Lasă un răspuns