contact @ agentiadebranding.ro
0727.705.963
Agentia de Branding > News > Google > Google stie si ce melodie fredonezi

Google stie si ce melodie fredonezi

Tehnologia de asociere a tonurilor – cu melodii identificate prin cântare, zumzet și fluierat – în loc doar de versuri – există de mai bine de un deceniu și a fost un element de bază în aplicația SoundHound încă din 2009.
Pentru a începe să utilizezi noua funcție Google, deschide cea mai recentă versiune a aplicației Google sau a widgetului Căutare Google. Apoi, atinge pictograma Microfon și spune „what’s this song?” De asemenea, poţi atinge butonul – Căutați o melodie. În cele din urmă, poţi începe să fredonezi, să cânţi sau să fluieri melodia pentru a obține rezultatele.

Dacă utilizezi Google Assistant, spune „Hey Google, what’s this song?” și apoi începe să fredonezi melodia. Google îţi va arăta cele mai probabile rezultate pe baza melodiei pe care ai fredonat-o. Poţi selecta melodia pentru a o asculta și a vedea dacă este cea pe care o fredonai.
Google a anunțat noua funcție joi și a început să o lanseze la nivel global pentru utilizatorii de iPhone și Android. În prezent, este disponibil în limba engleză pentru utilizatorii de iPhone și în mai mult de 20 de limbi pe Android. Reține că acest nou instrument funcționează numai pe dispozitive mobile, deci în acest moment nu va funcționa pe  Google Home sau Nest.

Lasă un răspuns