contact @ agentiadebranding.ro
0727.705.963

Administrare & Creare continut

Facebook

Postari cu efecte pozitive si puternice. Crearea imaginii de brand pentru Facebook. Continut text & grafica. Administrarea postarilor si analiza rezultatelor organice.

Instagram

Continut text adaptat si grafica calitativa pe specificul platformei. Mentinerea identitatii de brand pentru aceasta platforma. Analiza rezultatelor organice obtinute.

Linkedin

Comunicarea noutatilor catre mediul de business. Copy writting si design de inalta calitate pentru o imagine consolidata printre partenerii de afaceri. Analiza rezultatelor organice obtinute.

Alte retele

Creare continut foto/video si servicii de grafica/design pentru Twitter/Youtube si TikTok, in functie de specificul afacerii si pe baza auditului de brand.

Promovare & Advertising

Google

Campanii Google Ads targetate, cu un buget optimizat. Servicii incluse: analiza initiala, concept, copy writting, design si urmarirea in timp real a conversilor obtinute.

Facebook

Campanii Facebook Ads targetate in functie de interese, zone si alte criterii. Un must-have daca afacerea ta este dedicata B2C.  Postari dinamice, post engagement, click-uri catre site, targetare pe conversii, toate printr-un continut creativ si unic.

Instagram

Instagram a devenit una dintre cele mai populare platforme din lume, avand si cea mai mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Propunem crearea de campanii optimizate pe Instagram pentru dezvoltarea si consolidarea brandului.

Linkedin

In cazul in care compania ta comunica B2B, cel mai eficient canal se dovedeste a fi LinkedIn. Prin campanii targetate pe profilul clientului ideal, urmate de optimizarea lor contanta, vom obtine consolidarea brand-ului si conversii calitative.

Creare & Administrare Website

Creare Website

Dezvoltare website de prezentare – Full responsive.

Adaptat cerintelor si nevoilor businessului tau.

Integrari multiple (chat, formular de contact, magazin online, Facebook, etc.)

Backup baza de date. Posibilitate hosting SSD Romania 99,99% uptime.

Administrare Website

Verificarea periodica a functionalitatilor.

Update constant: plugin-uri, module, platforma, etc.

Modificari in cadrul site-ului.

Suport 24/24

PARTE DIN CLIENTII NOSTRI

Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding
Agentie de Branding